Een verjaardag, vrijgezellenfeest, vriendinnenavond of gewoon een gezellig uitstapje met wat dames… Bij Modehuis Zetten weet je zeker dat jouw uitje onvergetelijk wordt! Reserveer nu de Refreshing High Tea, waarbij wij je laten zien hoe je oude of vergeten kledingstukken nieuw leven kunt inblazen. En dat allemaal onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes! Na het event weet jij precies:

  • welke kleding het beste bij jouw figuur staat;
  • hoe je jouw positieve punten versterkt en negatieve juist camoufleert;
  • welke kleding en stijl het beste bij jouw persoonlijkheid en levensstijl passen.

De Refreshing High Tea kan al worden geboekt vanaf twee personen, op iedere avond van de week én op zondag en maandag. Het event kan eventueel worden uitgebreid met een anderhalf uur durend professioneel huidverzorgingsadvies van schoonheidssalon Centre Cosmetique en/of een deskundig advies van lingeriespecialist Perlina uit Zetten. Zij laten jou zien hoe je jouw look helemaal compleet maakt!

Arrangement Huidverzorgingsadvies
Een goed verzorgde huid en de juiste make-up kunnen van grote betekenis zijn bij het achterlaten van de juiste indruk. Maar dat betekent niet dat je elke ochtend een uur voor de spiegel moet staan. Goede producten die specifiek voor jouw type huid en zelfs een klein lijntje onder of boven jouw oog kunnen al van grote betekenis zijn. Schoonheidsspecialiste Esther vertelt jou tijdens het arrangement er meer over en laat in de praktijk zien wat jij zoal kunt doen om er nog beter uit te zien! Zij zal ook producten meenemen die u aan kunt schaffen als deze u bevallen.

Arrangement Lingerieadvies
Met de juiste lingerie zit en staat jouw kleding nóg beter. Tijdens het arrangement zal lingeriespecialist Petra verschillende items meenemen en jou advies geven. Ook vertelt ze je waar je zoal op moet letten. Een goedpassend kanten sexy setje in een kleur die jou flatteert laat jou je er bijvoorbeeld op je best uitzien. En een naadloze bh is heel erg geschikt om onder strakke kleding te dragen. Of corrigerend ondergoed, met mooie body’s die ook nog eens heerlijk zitten. Dit en meer komt aan bod tijdens het arrangement Lingerieadvies. Ook hierbij worden producten meegenomen die u kunt proberen en misschien en aan kunt schaffen.

Tarieven
Basisarrangement Refreshing High Tea: € 17,50 per persoon
Arrangement huidverzorgingsadvies of lingerieadvies: € 2,50 per persoon extra per arrangement

Meer weten?
Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met Modehuis Zetten of kom gewoon bij ons langs.