Ben je toe aan een nieuwe fase in je leven? Of vind je dat jouw look aan verandering toe is? Dan is de make-over van Modehuis Zetten & Centre Cosmetique Esther (Betuwe) misschien wel iets voor jou! De make-over is een heerlijk verwenmoment voor jou alleen of samen met een vriend(in), waarbij we samen kijken naar jouw huid en make-up en welke kleding naadloos aansluit bij zowel jouw uiterlijk als persoonlijkheid. Kleding waarin jij je gegarandeerd lekker voelt! De look maken we vervolgens helemaal af met de juiste accessoires en een huidverzorgingsadvies en een mooie make-up in samenwerking met een professionele schoonheidsspecialist. Met een fris en nieuw uiterlijk voel je je namelijk vaak stukken beter!

Geniet van de persoonlijke aandacht van Modehuis Zetten
De make-over is niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven, maar je kunt er ook een ander mee verrassen. Wanneer iemand bijvoorbeeld een moeilijke tijd heeft doorgemaakt en diegene wel wat nieuwe energie kan gebruiken. Een make-over kan ook net dat ene steuntje in de rug zijn om een nieuwe start te maken. Daarnaast is een make-over ook leuk als vriendinnendag, verjaardag of vrijgezellenfeest. Bij de make-over zijn twee cadeaubonnen inbegrepen die je gelijk kunt besteden!

Meer weten?
Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met Centre Cosmetique Eshter of Modehuis Zetten; loop gewoon bij ons binnen. Cadeaubonnen voor de make-over worden op beide locaties uitgegeven.