Modehuis Zetten Stopt per 31 Mei

Wij willen onze klanten bedanken, want wij gaan stoppen met de winkel.

Nieuwe plannen voor Modehuis Zetten lagen al klaar maar dan moest ik me er wel, vooral de eerste periode, 100% voor in kunnen zetten en aanwezig zijn.
En dat laatste laat mijn prive situatie op dit moment niet toe. Dus heb ik voor mijn gezin gekozen, voorlopig zal ik me daar op richten. Wij zijn enorm gegroeid in 5 jaar en was het nu tijd om verder uit te pakken. De winkelpanden in het dorp en omgeving waren al bekeken, inrichting al uitgezocht. Een goede plek om onze klantengroep nog verder uit te breiden, heerlijk frisse nieuwe inrichting. Maar ik verhuis met mijn partner zijn werk mee en dat is niet om de hoek. Helaas kunnen we ons niet in twee├źn splitsen want we hadden zo graag door willen pakken na zulke mooie jaren. De tijd die wij hier hebben gehad was zo leuk, gemoedelijk altijd een kop koffie met de mensen aan onze grote tafel. Verhalen en situaties van de klanten delen en zien dat het met sommige steeds beter ging, na ziekte of als ze wouden afvallen of eindelijk een sollicitatie die doorzet. Dit werk en dorp was echte en plezier om elke dag naar toe te gaan.

Donderdag 31 mei is onze laatste dag.
Van 1 mei tot 22 mei hebben we wekelijkse acties.
Van 22 t/m 31 mei hebben wij 30% , 50% en outletzolder 70% korting. Dit is onze laatste ronde kortingen, hoger worden ze niet.
Deze laatste weken is op=op . Dus let goed op onze facebook en wees er snel bij er word niks meer aangevuld.