Enthousiast, eerlijk en op de hoogte van de laatste trends, maak kennis met het team van Modehuis Zetten! Aan het roer van Modehuis Zetten staat Beau Last. Deze jonge onderneemster heeft een passie voor mode. Je zult haar niet snel zien met kleding en accessoires die veel anderen ook hebben. En dit zie je terug in de winkel. Veel kleding en accessoires zijn in kleine tot middelgrote oplages verkrijgbaar. Zo wordt voorkomen dat mensen op straat elkaar tegenkomen in dezelfde outfit. En dat is wel zo prettig, ieder mens is tenslotte uniek! Wie je ook in de kledingwinkel kunt treffen zijn Mody en Guda.

team modehuiszetten

Beau
“‘Waar voel jij je prettig in?’ Bij Modehuis Zetten staat deze vraag centraal. Modehuis Zetten is een dorpse winkel met een stads karakter. Dit komt naar voren in onze kleding en professioneel advies met een persoonlijke touch. Bij ons staat namelijk de klant voorop. Kom gewoon even bij ons binnenlopen en ervaar het zelf!”

Mody
“Ik heb aardig wat ervaring in de mode. Ik heb namelijk dertien jaar in een luxe herenmodezaak in Tiel gewerkt, en daarvoor in twee damesboetieks. Toen de winkel werd overgenomen door Beau, was ik blij verrast . Helemaal doordat ik ook in haar winkel mocht blijven werken. Ik voel me namelijk ontzettend thuis in deze modewinkel. Het is leuk om klanten te helpen en te adviseren bij het maken van een keuze voor een nieuwe outfit of kledingstuk. De collectie van Modehuis Zetten is modieus en zeer smaakvol en de sfeer is gezellig. Tot gauw!”

Guda
“Ik werk met veel plezier bij Modehuis Zetten. Elke keer weer hebben we een mooie, passende kledingcollectie. De fijne sfeer en de collegialiteit van ons team zorgen voor goede prestaties van iedereen naar de klant toe. Aangezien ik ruime ervaring heb in de kledingbranche, kan ik mij heel goed verplaatsen in de klant en die van deskundig advies voorzien. Wij verkopen wat ik ervaar voor een heel goede prijs/kwaliteitverhouding. Dus kom gezellig een keer vrijblijvend binnenlopen. Tot in de winkel!”